Kunderne siger

Book en tid


Kunderne sigerSusan Pedersen:
Har været ude med Minnie i dag og vi er bare HELT vildt med klipningen! :D
Kunne man give mere end 5 stjerner, så havde vi gjort det :D
Rita Lage:
Ville gerne give mere end 5 stjerner. Har lige været derude med Pluto. Han er blevet så flot klippet. Det bedste sted man kan sende sin hund hen. Vildt dygtig og super professionel Kommer helt sikkert igen.


Lena Dalgren Lund:
Super dejligt at få sin hund til wellness ved dig, Gitte Kommer helt sikkert igen.Vita Sørensen:
Jeg har gennem Gitte fået en lille hund, som var i hendes varetægt, vi har ikke før haft hund, men Gitte vidste med det samme at det var en hund som vi ville kunne acceptere, og at hunden ville falde til hos os, det er ikke bare noget man lige gør uden at have kendskab til både hunde og mennesker, jeg har overværet Gitte som hunde frisør, det klarede hun fantastisk godt, og hunden havde en fantastisk tillid til hende,jeg har stor respekt for Gittes måde at tage hunde på.Jette Villsen:
Helt fantastisk og ikke sidste gang min lille Buster skal ud og forkæles ved Gitte.

Hans Enemark:
Så fik Bailey atter den helt store tur, både bad og klip hos Sønderjysk Hundeklip. Lige nu ligger han på ryggen med alle fire stænger i vejret, som om han tænker " er jeg ikke bare lækker og dejlig " Tusind tak for det fine arbejde du gør.


Christina Karas:
Kun det bedste sted er godt nok til vores 2 små hvalpe, at forstå hunden og gøre den tryg er en passion i sig selv. Vi vil varmt anbefale Gitte.Bente Als:
Ville også give mere end 5 stjerner hvis det var muligt. er rigtig glad for resultatet af mine 2 hunde. De føler sig rigtig veltilpasse og fine. Behandlingen er meget professionel både overfor hundene men også overfor ejerne.


 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 14:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 08:00 - 14:00
Torsdag 07:30 - 14:00
Fredag 07:30 - 14:45
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com